Clown Miepie

Clown Miepie is een energieke, grappige, spontane clown bij wie de dingen niet altijd zo gaan als ze zouden moeten gaan, of zoals je verwacht dat ze gaan. Er mislukt van alles, en dat maakt het erg leuk om naar haar te kijken! Ze houdt van spelen, samen of alleen, ze kan ballonfiguurtjes maken en een act verzorgen op aanvraag.

Clown Miepie neemt haar koffer of haar bloemetjestas mee met allerlei verrassingen om lekker mee te spelen. Ze heeft desgewenst ook allerlei instrumentjes bij zich zodat de kinderen een leuk concertje kunnen geven samen met de clown. Spelen is leuk! En spelen met clown Miepie is ook nog bijzonder, die gezelligheid zal je niet snel vergeten!

Spelen met clown Miepie
Mag ik bij jullie komen spelen? Ik neem mijn koffer mee of mijn bloemetjestas met verrassingen. En ik ben benieuwd wat jullie hebben om mee te spelen!? We maken er wat leuks van samen… Ik heb ook allerlei instrumentjes, heb jij wel eens mee gedaan met een concertje met een clown?

Ballonnen van clown Miepie
Ik kan ook ballonfiguurtjes maken… Dat maakt het feest helemaal vrolijk en je kan ermee spelen. Wat dacht je van een hondje, een zwaard, een hoed, een bloem, een slang, … Of: weet je misschien zelf iets dat ik kan proberen te maken

CLOWN MIEPIE KINDERFEESTJE

Vaardigheden

Gepubliceerd op

14 maart 2018

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *