Voor veel ouders is het verjaardagsfeest van hun kind een jaarlijks terugkerende zorg. Clown Fleur neemt die zorg van u over. Verjaardagspartijtjes zijn haar specialiteit en ze maakt van elk feestje een onvergetelijke dag.

Wilt u een onvergetelijk verjaardagsfeest voor uw kind? Een extra feestelijk tintje aan de opening van uw zaak geven? Of van uw personeelsfeest een superdag maken voor uw medewerkers en hun kinderen?

Clown Fleur en haar metgezellen Piraat Fleurige Fleur, Prinses Fleur, Piccolo Amorie en Lakei Fleur-tot-Fleurig zijn al ruim 27 jaar graag geziene gasten op feesten en partijen door heel Nederland!

Clown inhuren?

Clown Fleur heeft erg veel ervaring en is een bekende clown rondom Arnhem, Nijmegen, Oss en Den Bosch. Al duizenden kinderen heeft ze inmiddels blij gemaakt. Clown Fleur is door haar ervaring dé feestclown uit de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Wijchen en alle nabij gelegen plaatsen

Voordelig en zorgeloos uitbesteed bij u thuis of op locatie!

Mogelijkheden

1. Een kort feest (1 uur)

  • ballonfiguren
  • suikerspintraktatie of popcornmakerij (dit wordt op het feest vers gemaakt!)
  • kleurwedstrijd met altijd prijs uit de REUZEgrabbelton vol cadeaus
  • knutselen en buttons maken
  • snoepjes uitdelen op een originele wijze met goochelact

 

2. Een langer feest (2 uur)
Naast eerder genoemde activiteiten organiseren we tijdens een langer feest ook nog:

  • professioneel schminken en/of glittertattoo’s zetten
  • feestelijke chipsketting maken
  • extra spelletjes

 

3. Interactieve goochelshow (1 uur)
Incl. een ballonbeest en een suikerspintraktatie voor iedereen!

4. Combinatiefeest
Kies hiervoor uit 2 activiteiten per uur, bijvoorbeeld: ballonfiguren maken en onbeperkt uitdelen van suikerspinnen.
Uitsluitend voor verenigingen, scholen en kinderdagverblijven, en tijdens braderieën.
-Minimale afname 2 uur-

Doelgroep
De gewone kinderfeestjes thuis zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 8 jaar. De goochelshow is leuk voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Bij een feest (in een zaal bijvoorbeeld) waar kinderen met verschillende leeftijden zijn, kan en mag iedereen meedoen!

Clown Fleur is door haar ervaring dé feestclown uit de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Wijchen en alle nabij gelegen plaatsen.

Bij meer kinderen dan het aangegeven aantal, zullen extra kosten berekend worden.

 

Andere mogelijkheden van Fleur
PRINSES op een kinderfeestje

Prinses Fleur mocht even haar torentje van het luchtkasteel verlaten. Voor een vrolijk glitterend meisjesfeest!! Met roze en paarse ballonnen. En met roze suikerspinnen natuurlijk. Je gaat prinsessenbuttons maken en je wordt als prinses geschminkt. Bovendien neemt Prinses Fleur haar prinsessengrabbelton mee! Een prinses bij jou op bezoek? Dat wordt een bijzonder, origineel en muzikaal feest dat je niet snel vergeet!

PIRAAT op een kinderfeestje

Piraat Fleurige Fleur is van piratenschip ‘de Zwarte Zeeduivel’ gegaan, op weg naar jou… voor een stoer en spectaculair feest!  Ze zal ferme zwaarden en pratende papegaaien maken van ballonnen. En jou schminken als stoere zeebonk of avontuurlijke piraat. Ook ga je met haar piratenbuttons maken. En natuurlijk zal zij haar piratengrabbelton meenemen. Met popcorn of suikerspinnen naar keuze.

LAKEI op een kinderfeestje

Lakei van Fleur tot Fleurig geeft uw feest, ontvangst of opening een bijzonder tintje.  Zeer origineel en opvallend! Met zorg, beleefd en gastvrij. U waant zich VIP aan uw eigen hof… Deze lakei diende aan vele Europese hoven. Met haar unieke efficiency en inlevingsvermogen kan zij uw gasten ontvangen en aankondigen. Ook kunt u haar inschakelen voor het uitdelen van flyers of andere promotionele werkzaamheden.

INDIAAN op een kinderfeestje

Indiaan Fleur is uit haar tipi gekomen voor een avontuurlijk en vrolijk feest. Je wordt geschminkt als stoere Winnetou of mooie Pocahontas en er is van alles te beleven. Zo ga je indianenbuttons maken en je kunt grabbelen in de beroemde Wild West-grabbelton. Ook maakt de Indiaan ballonfiguren voor jou. En natuurlijk brengt ze haar popcornmachine mee.

 

HEKS op een kinderfeestje

Heks Fleur komt op haar razendsnelle bezemsteel aangevlogen om van jouw feestje een onvergetelijke dag te maken. Vrolijk en spannend tegelijk! Met heksenballon en met hekserige suikerspinnen. Je wordt als griezelige heks geschminkt en je gaat heksenbuttons maken. Gelukkig heeft de Heks ook nog ruimte op haar bezemsteel gehad voor haar Grootse Griezelige Grabbelton! Een bijzonder, origineel en muzikaal feest dat je niet snel vergeet!

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Fleur:

6 + 11 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Fleur:

8 + 13 =